Nets indgår stor aftale med danske banker

Nets skal forsat håndtere internationale betalingskort for 70 banker. Aftalen løber frem til 2018.

Nets håndterer 33 millioner kort og behandler 30-35 procent af alle nordiske korttransaktioner. (Foto: Nikolaj Linares © Scanpix)

Nets skal frem til 2018 fortsætte håndteringen af internationale betalingskort for omkring 70 pengeinstitutter i Danmark frem til 2018. Det oplyser Nets.

Aftalen er indgået med de regionale banker, som har fire landsdækkende medlemmer: Jyske Bank, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank, samt de Lokale Pengeinstitutter der har knap 70 medlemmer.

- Nets har gennem en årrække vist, at de både har ekspertisen og teknologien til at være en kompetent leverandør af de services, som vi efterspørger, siger Jan Kondrup, direktør i Lokale Pengeinstitutter.

- Vi er glade for både at kunne forlænge og - ikke mindst - udvide vores samarbejde med dem, så vi også har mulighed for at videreudvikle vores forretningsområder til gavn for vores kunder, siger han i en pressemeddelelse om aftalen.

Danmark er vigtig for Nets

Aftalen blev underskrevet 4. marts, men får virkning med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2014. Nets oplyser, at det er en aftale, der sikrer selskabet en trecifret millionaftale.

- I processen har vi vurderet flere mulige leverandører og har med tilfredshed konstateret, at Nets - som vi har samarbejdet med i mange år - står stærkt i et internationalt marked, siger Søren Nicolaisen, direktør i Regionale Bankers Forening.

Hos Nets er man glad for, at aftalen er kommet i hus. Susanne Brønnum, der er landechef for Nets Danmark siger, at Danmark er et vigtigt hjemmemarked for Nets:

- Derfor betyder det meget for os, at de regionale banker og lokale pengeinstitutter har valgt at indgå denne aftale, der viderefører vores mangeårige samarbejde. De repræsenterer en meget stor del af privatmarkedet i Danmark, siger hun.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk