Nu er det muligt at se årsopgørelsen på skat.dk

Trods dagens nedbrud på Skats hjemmeside åbnes der nu op for at se årsopgørelsen for 2016.

Trods tekniske problemer med Skats selvbetjening i dag er det besluttet at lade skatteborgerne se årsopgørelsen for 2016. (Foto: ERik Refner © Scanpix)

Først på mandag åbnes der officielt op for se årsopgørelsen for 2016, men allerede nu får de 4,6 millioner skatteborgere mulighed for at se, om de får penge tilbage eller skal betale.

I dag har der været et længerevarende nedbrud i Skats selvbetjening, og det blev meldt klar sidst på eftermiddagen. Nu har Skat valgt at åbne for test af årsopgørelsen.

- Vi er allerede nu klar til at afprøve brugen af systemerne og har derfor valgt at åbne før planlagt for de mange interesserede borgere. Vi bruger weekenden til at sikre, at alt virker som det skal og for at få finjusteret vores systemer, siger Jørgen Bo Madsen, kontorchef i Skat.

- Vi har også i år etableret en kø-funktion, der fortæller, hvornår man kan forvente at komme ind. På kø-siden har vi samlet oplysninger om hvad man særligt bør være opmærksom på at få tjekket eller de typiske årsager til at man har fået en restskat, siger Jørgen Bo Madsen.

/DR Nyheder/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk