Obama duer ikke som pjække-grund

Det gælder om at tage hjemmefra i god tid på fredag, så man ikke kommer alt for sent på arbejde på grund af trafikkaos ved Obamas besøg.

(© AP Graphics)

Det kan godt være, at verdens mægtigste mand kommer på besøg i København på fredag, men det er ingen undskyldning for at komme for sent på arbejde.

Sådan lyder det fra HK/Privat, der opfordrer både ansatte og arbejdsgivere, der arbejder i hovedstadsområdet til at forberede sig på en morgentrafik, der måske er værre, end den plejer. Både indre by og flere indfaldsveje vil nemlig være spærret, skriver Ritzau.

Tjek trafik til arbejde

- Man bør, inden man møder fredag morgen, lige have tjekket, om der i ens område kan være problemer med at blive transporteret frem og tilbage på arbejde. Man skal vide, om det område, hvor man normalt ville køre eller tage offentlige transportmidler, er et sted, Barack Obama kommer forbi, siger faglig chef Carlo Søndergaard.

Carlo Søndergaard understreger, at det principielt er arbejdsgiveren uvedkommende, at man har problemer med transporten til arbejde, men han opfordrer alle, der kan være berørt af Obamas besøg, til at tage af sted hjemmefra i god tid fredag morgen, lige som også arbejdsgiverne bør have forståelse for den specielle situation.

FacebookTwitter