OVERBLIK Store prestigebyggerier rammes af konkurs

En række prominente byggeprojekter bliver ramt af konkursen hos E. Pihl & Søn

Det er blandt andet byggeriet af en bro i inderhavnen af Københavns havn, som allerede er forsinket, der bliver berørt af konkursen. (© Københavns Kommune)

Det konkursbegærede entreprenørselskab E. Pihl & Søn var med en årlig omsætning på 5,4 milliarder kroner et af Danmarks største entreprenørselskaber.Selskabet har blandt andet stået for eller været involveret i flere meget kendte bygningsværker blandt andet Operaen i København, Skuespilhuset, Tietgenskollegiet og Rigsarkivet.

Derfor har entreprenørselskabet også lige nu gang i en række meget omtalte renoveringer og byggerier. Det er endnu uvist, hvad der på lang sigt kommer til at ske med selskabets byggerier, men på kort sigt indstilles de, fortæller bestyrelsesformand Birgit Nørgaard til TV2 News.

Her kan du se en liste over de byggerier, som E. Pihl & Søn i øjeblikket er i gang med, og som derfor berøres:Bro over Inderhavnen, KøbenhavnCirkelbroen over Christianshavns Kanal, KøbenhavnKanalbroerne, KøbenhavnBESTSELLER, AarhusHF & VUC Fyn, OdenseKanalfronten, Vejle HavnNavitas, AarhusBeirut Havn, LibanonFN Byen, KøbenhavnNørreport StationRingbanebroerne, København. Jernbanebroer og stibroSundsvallsbroen, E4, SverigeNordhavnsvej. Vej og tunnel

Facebook
Twitter