Parken afviser rygter om udenlandske investorer: Vi har ikke fået noget købstilbud

Selskabet bag FCK og Lalandia afviser pure, at de er i dialog med udenlandske investorer.

Et erhvervsmediet kunne i dag fortælle, at udenlandske investorer har planer om at købe Parken Sport & Entertainment og koncentrere sig om fodboldforretningen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Parken Sport & Entertainments aktier steg massivt fra morgenstunden, da erhvervsmediet Inside Business kunne berette om, at selskabet var i dialog med en gruppe af udenlandske investorer, der var interesseret i at opkøbe selskabet.

Men den historie har ingen gang på jord, oplyser Parken Sport & Entertainment i en selskabsmeddelelse.

- Under henvisning til rygterne i Inside Business dags dato om, at en gruppe udenlandske investorer påtænker at præsentere Parken Sport & Entertainment A/S’ bestyrelse for et købstilbud på aktierne i Parken Sport & Entertainment A/S, skal vi hermed meddele, at Parken Sport & Entertainment A/S ikke har været i dialog med nogen udenlandske investorgrupper, og der er ikke blevet præsenteret noget købstilbud for Parken Sport & Entertainment A/S’ bestyrelse, skriver selskabet i en meddelelse til Fondsbørsen.

Ifølge erhvervsmediet Inside Business' oplysninger har de udenlandske investorer planer om at splitte dele af selskabet op. Her vil de ifølge mediets oplysninger sælge Lalandia og nogle kontorejendomme på Østerbro fra for i stedet at koncentrere selskabet om FC København og Parkens fodboldaktiviteter.

Investorgruppen har ifølge Inside Business den amerikanske investeringsfond Fortress i ryggen.

Buddet er angiveligt mellem 25 og 43 procent højere, end den aktiekurs Parken havde før aktiemarkedet åbnede i dag, skrev erhvervsmediet.

Aktien var oppe med 25 procent fra morgenstunden, efter historien blev udgivet, men investorerne har prompte reageret på selskabsmeddelelsen fra koncernen.

Aktien er dog stadig oppe med cirka 18 procent klokken 10.30.

Facebook
Twitter