Parken bekræfter købsinteresse: Salg af aktier afvises

Storaktionærer i Parken afviser at sælge deres aktier i selskabet.

(Arkivfoto). (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Efter gårsdagens rygter om købstilbud, bekræfter Parken Sport & Entertainment, at investorer har set sig varme på det danske selskab.

- Parken Sport & Entertainment har, på vegne af et selskab, der benævner sig Arena Developments ApS, modtaget en anmodning om et møde, herunder med storaktionærerne Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen, skriver Parken Sport og Entertainment i en fondsbørsmeddelelse.

Anmodningen om køb er ifølge Parken Sport & Entertainment blevet forelagt storaktionærerne Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen, der hver ejer omkring 20 procent af aktierne i Parken. De har ifølge fondsbørsmeddelelsen begge oplyst, at deres aktier i selskabet ikke er til salg.

- Jeg har ikke tænkt mig at sælge mine aktier. Dem vil jeg beholde, bekræfter aktionær Erik Skjærbæk overfor DR Nyheder. Karl Peter Korsgaard Sørensen ønsker ikke at kommentere Parken Sport & Entertainments udmelding.

I dialog om salg

Mediet Insidebusiness kunne tirsdag fortælle, at en investorgruppe øjner et opkøb af selskabet. Og flere unavngivne kilder havde ifølge mediet fortalt, at investeringsfonden Fortress, der har britiske Redstone Advisory Partners med på sidelinjen, står klar med et bud.

Parken Sport & Entertainment afviste i går, at bestyrelsen var blevet præsenteret for et købstilbud. LD (Lønmodtagernes Dyrtidsfond, red.), der ejer 29 procent af aktierne i Parken Sport & Entertainment, bekræftede dog overfor Børsen, at fonden er i dialog med Redstone om et eventuelt salg.

Arena Developments Aps, der ifølge dagens selskabsmeddelelse har henvendt sig til Parken Spor & Entertainment for et møde, findes ikke i CVR-registret.

Aktier på himmelflugt

Parken Sport & Entertainment står bag både FC København og Lalandia.

Ifølge Inside Business vil de udenlandske investorer splitte selskabet op og satse på fodbolddelen alene. Blandt andet ved at sælge Lalandia fra.

Da rygterne om et eventuelt opkøb af Parken Sport & Entertainment begyndte at svirre, blev selskabets aktier sendt på himmelflugt.

Efter bare 10 minutters handel på børsen var aktien steget over 25 procent i værdi, og da dagen var slut, var Parken Sport og Entertainments markedsværdi steget med 174 millioner kroner.

Facebook
Twitter