Peugeot 307-biler bryder i brand

Danmarks mest solgte bil er brandfarlig. Siden februar er mindst syv danske og to svenske Peugeot 307 gået op i flammer. I alle tilfælde har der været tale om selvantænding: Uden forvarsel er der gået ild i bilerne, mens de har holdt parkeret med slukket motor.

Så er der ballade med brandfare hos den franske bilkoncern PSAigen.

Sidste og forrige år var det Citroen C5 og C3, der brød i brandnår de stod parkerede, men nu er det Danmarks mest solgte bilPeugeot 307 den er gal med. Siden februar er mindst syv danske ogto svenske Peugeot 307 gået op i flammer. Det skriver BerlingskeTidende.

Der er tale om selvantænding. Uden forvarsel er der gået ild ibilerne, mens de har holdt parkeret med slukket motor.

Tæt på storbrand

Endnu er ingen kommet til skade, men i mindst ét tilfælde udvikledebranden sig så voldsomt, at den var ved at antænde en garage. Kunhurtig indsats fra en forbipasserende bilist, der trak denbrændende Peugeot 307 ud af garagen, forhindrede en storbrand.

- Det har vi det meget dårligt med. Men både vi og fabrikkenarbejder på højtryk for at finde en forklaring. Forhåbentlig har vimeget snart et svar. Problemet er, at vi ikke kan fortælle voreskunder noget, før vi kender årsagen til brandene, siger Janne Bock,Peugeot Danmarks informationschef.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk