Robert fra Løvens Hule: Jeg skulle have gjort det anderledes

Robert Glæsel og Crowdio fik hårde ord med på vejen i Løvens Hule. Nu er han i dialog med en anden investor.

Der var ikke meget ros til virksomheden Crowdio, som havde brug for en investering på fire millioner for otte procent af virksomheden.

'Den værdiansættelse er helt på månen', 'Det er godt nok arrogant at komme ind på den måde' og 'Jeg troede faktisk, det var skjult kamera'.

Kommentarerne fra de fem investorer i iværksætterprogrammet 'Løvens Hule' var langt fra positive, da Robert Glæsel i aftenens program forsøgte at få 'løverne' til at investere i chat-tjenesten Crowdio.

Men på trods af 'løvernes' umiddelbare utilfredshed har Crowdio siden optagelserne forsøgt at lokke andre investorer til, og det tegner godt, siger Robert Glæsel.

- Vi er ved at sætte underskrift på en aftale, som giver os de knap fire millioner, vi også bad om i programmet, siger han.

Bad om fire millioner

Robert Glæsel bad investorerne - eller 'løverne', som de bliver kaldt i programmet - om fire millioner kroner mod en andel af virksomheden på otte procent.

Men Robert Glæsel fik stor kritik af de fem investorer, som især var utilfredse med hans præsentation, som foregik på en håndfuld papirer, som han under præsentationen tegnede og fortalte med.

- Set i bagklogskabens lys skulle jeg bare have gjort det anderledes, siger Robert Glæsel.

- Det her format er lidt svært at få til at passe på den beløbsstørrelse. Vi har haft op til 7-8 møder med mange af de andre investorer, vi ellers har talt med uden for programmet. I programmets format har de ('løverne', red.) ikke så meget tid.

Robert Glæsel er ikke vred over panelets hårde kommentarer. I stedet har det betydet, at han har fået lidt ekstra lyst til at bevise over for panelet og seerne, at hans forretning holder.

- Du får lidt ekstra vægt på skulderen i forhold til at bevise, at det koncept, du har, virker, siger han.