Sådan får du de sidste juleindkøb i hus

Kun få dage til juleaften, men du kan sagtens nå det. Også på nettet

Line Poulsen forsøger i år at klare alle sine juleindkøb på nettet.

Hvis du er ramt af akut julestress, skal du måske overveje at gøre resten af dine indkøb på nettet. Det kan du nemlig stadig sagtens nå.

Når det gælder gaverne,er der gode muligheder for at få dem leveret. Mange netbutikker lover nemlig stadig, at de kan levere inden jul.

- Men hvis man handler på nettet, så skal man sikre sig, at gaven kan leveres inden jul, lyder det fra Lone Rasmussen, som er markedschef i Dansk Erhverv.

Tjek prisen på nettet

Heldigvis gør de fleste netbutikker tydeligt opmærksom på, hvornår der er sidste frist for bestillinger, der skal være fremme inden jul.

Lone Rasmussen anbefaler også, at man undersøger priserne på nettet.

- Hvis man handler kort før jul, er det en god ide, at man først lige tjekker på nettet, hvor kan man få varen til den bedste pris, siger hun.

Når det gælder handel på nettet, skal man altid være opmærksom på, hvem sælgeren er, så man ikke bliver snydt.

Og hvis man sidder med en ønskeseddel med links til ønskerne, skal man især være opmærksom, lyder det fra Jesper Arp Hansen, direktør i E-mærket.

- Det er jo ikke sikkert at den, der ønsker gaven, har undersøgt, om linket er til en reel butik, eller om det er en svindler. Så risikerer du, at du får en kopivare, ikke får varen, eller måske får misbrugt dine oplysninger, advarer han.

Leverer juleaftensdag

Hvis du stadig mangler stegen eller anden, er der også råd for det.

Der er efterhånden mange supermarkeder på nettet, som tilbyder levering. Nogle af dem endda samme dag, som du bestiller. Og nogle sørger endda for at levere varerne selve juleaftensdag.

Der er mere om juleindkøb i magasinet Penge i aften kl. 21:55 på DR1

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk