SAS-Facebookside bestormes: Flyver I mandag?

Konkurs-frygt: SAS-kunderne flygter og bestormer deres facebookside med spørgsmål.

SAS' økonomiske kattepine og de igangværende forhandlinger mellem ledelse og personale, der kan ende med en SAS-konkurs, hvis de bryder sammen har, ikke været gavnlig for billetsalget.

Det oplyser pressechef Trine Kromann-Mikkelsen til DR Nyheder.

- Vi oplyser ikke vores salgstal, men den seneste uges uro har selvfølgelig påvirket billetsalget i hele norden, siger hun.

Bekymrede kunder på Facebook

Snakken om en mulig SAS-konkurs har skabt en del bekymring både blandt nye og kommende kunder. Det ses tydeligt, på SAS' Facebookside, hvor de alene søndag har fået over 30 henvendelse fra folk, der blandt andet spørger, om det stadig er sikkert at købe billetter hos SAS.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser på vores Facebookside, hvor folk stiller spørgsmål, og vi svarer på dem så godt vi kan, fortæller Trine Kroman-Mikkelsen.

En af de nervøse kunder på Facebooksiden er Gunnhild Holst-Olsen Hundstad. Hun skriver: - Min mor har billetter med SAS tors. 22. Hvad sker der, hvis I ikke flyver mere? Får hun refunderet billetterne?

SAS svarer selv:

- Hej Gunnhild. Netop nu sidder fagforbundene og SAS i forhandlinger. Inden vi ved, hvad der bliver besluttet på mødet, flyver vi som planlagt, skriver SAS.

Søndag er deadline for forhandlingerne mellem SAS-ledelsen og piloterne samt kabinepersonalet om en milliardstor spareplan.

Du kan følge seneste nyt i forhandlingerne her.

FacebookTwitter