Sjællandske Medier køber en luns af Søndagsavisen

Søndagsavisen sælger en række af de sjællandske udgivelser til Sjællandske Medier for knap 42 millioner.

Søndagsavisen sælger en række aviser til Sjællandske Medier for en samlet pris på 41,75 millioner kroner. (Foto: CLAUS BJØRN LARSEN © Scanpix)

Søndagsavisen sælger en række aviser til Sjællandske Medier, oplyser North Media i en fondsbørsmeddelelse. Samlet salgspris er 41,75 millioner kroner.

Det drejer sig om Søndagsavisens udgaver i Næstved, Vordingborg, Falster, Ringsted, Holbæk samt i Taastrup, Køge Bugt og på Vestegnen.

Ifølge pressemeddelelsen vil Sjællandske Medier fortsætte med at udgive Søndagsavisen i stort set hele området, men vil lægge avisen sammen med mediehusets lokale weekendaviser.

- Vi venter, at vi for fremtiden kan give vores weekendugeavisers læsere og annoncører et bedre tilbud end i dag, når vi i én og samme weekendugeavis kan forene Søndagsavisens kvaliteter og vores nuværende avisers lokale nærhed, siger Sjællandske Mediers chefredaktør og administrerende direktør, Torben Dalby Larsen, i meddelelsen.

Samtidig overtager Sjællandske Medier hele ejerskabet af Vestsjællandske Distriktsblade i Slagelse, der ud over Søndagsavisen udgiver Uge Nyt Slagelse samt Skælskør Avis og Korsør Posten.

/ritzau/

FacebookTwitter