Skaf et nyt FOA-medlem og få 500 kroner

FOA i Kolding har haft succes med at belønne medlemmer, der hverver nye medlemmer. Som belønning får de et gavekort på 500 kroner - og det virker.

FOA i Kolding har haft succes med at belønne medlemmer, der hverver nye medlemmer. Som belønning får de et gavekort på 500 kroner - og det virker. (© Nationalbanken)

Antallet af FOA-medlemmer i Kolding er det seneste års tid steget med godt 80, og en del af succesen kan tilskrives aktive medlemmer.

FOA-Kolding kvitterer nemlig med et gavekort på 500 kroner, hvis man skaffer afdelingen et nyt medlem.

I år er der blevet uddelt 35 gavekort, siger næstformand i afdelingen, Jens Lund. - Vi gør det jo, fordi vi vil give medlemmerne en ekstra gulerod for at spørge potentielle medlemmer om ikke lige det var en idé, at de skulle melde sig ind. Ligesom man kan få gavekort til en bogklub, hvis man melder en anden en ind.

FOA i Kolding har haft fremgang et år

FOA-Kolding har oplevet støt medlemsfremgang siden juni 2007.

Jens Lund vurderer, at en del af forklaringen er, at afdelingen har en medarbejder, som bruger 150 dage om året på at besøge arbejdspladser for bl.a. at tjekke løn.

Han fortæller, at der bliver fundet mange fejl, som betyder, at medlemmer får udbetalt penge, de ellers ville være blevet snydt for.

Facebook
Twitter