Strid med Discovery fortsætter: Tv-kunder hos Fullrate mister kanaler fra nytår

De to selskaber forhandler videre om en aftale.

Baggrunden for striden, der har fået Fullrate til at opgive en løsning med Discovery, er, at YouSee har lagt op til, at Discoverys kanaler skal fortsætte som en del af bland selv-pakken frem for at ligge i de faste tv-pakker.  (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Tusindvis af tv-seere hos Fullrate vil fra årsskiftet ikke længere kunne se tv-kanaler fra Discovery Networks. Her har Fullrate nemlig ikke længere en tv-løsning, som Discovery Networks er en del af.

Det oplyser Fullrate.

Discovery står blandt andet bag kanaler som Canal 9 og Eurosport 1 og 2, som viser 3F Superligaen i fodbold. 6'eren, der viser Europa League, er også blandt Discoverys kanaler.

Fullrate er ejet af TDC ligesom YouSee, der siden foråret har forhandlet med Discovery om en ny tv-aftale, der henover efteråret er endt i konflikt. I sidste uge meldte YouSee, at parterne ikke kunne nå til enighed om en aftale, og at Discovery-kanalerne derfor ville forsvinde fra Yousee-kunders tv-pakke ved årsskiftet.

Dette gælder nu også kunder med tv-pakke fra Fullrate.

En del af bland-selv pakken

Baggrunden for striden er, at YouSee har lagt op til, at Discoverys kanaler skal fortsætte som en del af bland selv-pakken frem for at ligge i de faste tv-pakker.

Det har Discovery været stærkt utilfreds med.

De to selskaber forhandler dog videre om en aftale, oplyser Fullrate i en kommentar.

- Fullrate arbejder lige nu på at finde den bedste løsning for deres kunder og vil inden udgangen af november informere alle kunder individuelt om, hvad der kommer til at ske med deres tv-pakke.

Fullrate har 400.000 kunder. Det er uvist, præcist hvor mange Fullrate-kunder der mister Discoverys kanaler, da selskabet ikke offentliggør antallet af tv-kunder.

Lang størstedelen af de 1,2 millioner tv-kunder YouSee og Fullrate har tilsammen er kunder hos YouSee, skriver Ritzau.