Tidligere Vestas-direktør Ditlev Engel lander nyt direktør-job

Ditlev Engel, der blev fyret fra Vestas i 2013, bliver ny øverste chef for norsk energidivision.

Ditlev Engel blev fyret fra Vestas i 2013, og han blev dengang afløst af svenskeren Anders Runevad. Nu har Ditlev Engel landet et nyt direktørjob. (Foto: ERik Refner © Scanpix)

Ditlev Engel vender nu tilbage i rollen som administrerende direktør, efter han blev fyret fra vindmøllegiganten Vestas i 2013.

Den tidligere Vestas-direktør skal være topchef for energidivisionen i den norske koncern DNV GL. Energidivisionen har 2500 ansatte og har hovedkvarter i Arnhem i Holland.

Det skriver DNV GL i en pressemeddelelse i dag.

- Jeg glæder mig til at blive en del af DNV GL og ser frem til at lede energiforretningen ind i dets næste fase, siger Ditlev Engel i pressemeddelelsen.

CEO for hele DNV GL siger i pressemeddelelsen, at han glæder sig til at Ditlev Engel tiltræder i virksomheden.

- Han har en stor viden om den globale energiindustri, hvilket giver ham mulighed for at videreudvikle service og tjenester til vores kunder. Derudover har han stor erfaring med at opbygge globale forretninger, og han har også stor kompetence inden for internationalt lederskab, siger Remi Eriksen i pressemeddelelsen.

Ditlev Engel blev fyret i Vestas i 2013, hvor han havde været siden 2005. Ditlev Engel blev fyret efter svigtende salg og ordrer i Vestas.

Han har siden fyringen haft en række bestyrelsesposter, som han fratræder i forbindelse med sit nye job.