Tine Aurvig-Huggenberger: Det har været hårdt

Tine Aurvig-Huggenberger glæder sig over sejren i retten i dag, men lægger ikke skjul på, at retssagen og omtalen har været hård.

Tine Aurvig-Huggenberger - tidligere næstformand i LO - har vundet sagen mod sin tidligere arbejdsplads LO. Med sejren følger en pension på mere end seks millioner. (Foto: Jeppe Michael Jensen © Scanpix)

I et interview med DR Nyheder udtrykker Tine Aurvig-Huggenberger glæde over, at hun har vundet sagen over sin tidligere arbejdsgiver LO.

Med sejren er hun sikret en pension på cirka en halv million kroner om året.

- Jeg er glad for sejren. Den betyder, at jeg får en afklaring om, hvorvidt jeg har en pension, siger Tine Aurvig-Huggenberger.

Eksperter har sagt, at dette er en tabersag for fagbevægelsen, fordi den viser, at I har meget lukrative ordninger. Hvad siger du til det?

- Nu er jeg ikke længere en del af fagbevægelsen. Jeg tænker mere på, hvad sagen betyder for mig.

Du er blevet undsagt af flere fagforeningsfolk. Hvad har du mistet i denne sag?

Det har været et langt og hårdt forløb. Ikke særligt morsomt. Nu skal jeg videre i mit liv og ikke hænge fast i fortiden og LO.

Du er også blevet kaldt grådig. Hvilket billede tror du, at folk har af dig nu?Det kan jeg ikke forholde mig til. Som sagt det har været meget hårdt.

Skal du fejre sejren?

Jeg skal ikke fejre noget som helst, men jeg skal nok drikke et glas vin med min mand i aften.

Facebook
Twitter