Tre gode råd: Sådan får du bedre styr på pensionen

Pensionsrådgiver Tina Bjørk-Olsen kommer med tre gode råd til et bedre overblik over pensionsordningen.

Det kan være en kringlet omgang at finde hoved og hale i pensionsordningen, men flere og flere danskere tager udfordringen op.

Hos Danmarks største pensionsselskab, PFA, opleves det, at flere begynder at se nærmere på pensionen, og der bliver blandt andet holdt flere rådgivningsmøder.

- Mange begynder simpelthen at tænke: Jeg vil godt interessere mig for min egen pension, fortæller Carsten Holdum, forbrugerøkonom hos PFA Pension, til DR.

Det gennemsnitlige antal PFA-kunder, som månedligt logger ind på 'MitPFA', er over de sidst to år fordoblet fra 20.000 til 40.000.

Stigende interesse

Der opleves også en stigende interesse hos Pensionsinfo.dk, der samler et overblik over alle pensionsordninger for den enkelte dansker.

Antallet af besøg steg fra 2015 til 2016 med seks procent, og i forhold til sidste år er antallet af logins på Pensionsinfo.dk de første fem måneder af 2017 steget med 13 procent.

742.000 danskere loggede i den periode ind på hjemmesiden.

Bedre overblik

Hvis du gerne vil have et bedre overblik over din pensionsordning, kan du i videoen øverst i artiklen få tre gode råd fra Tina Bjørk-Olsen, pensionsrådgiver hos PensionDanmark, til, hvordan du kommer godt i gang.

Hun fortæller blandt at, at det er en god start at logge ind på Pensionsinfo.dk.

- Det er alle, der kan gå ind at kigge på den her hjemmeside ved at logge ind med sit NemId. Så vil det fremgå på CPR-niveau, hvor man har pension, hvor meget og en hel masse øvrige oplysninger, fortæller Tina Bjørk-Olsen.

Se Tina Bjørk-Olsen komme med sine tre gode råd til pensionen i klippet herover.

Facebook
Twitter