Unge vil mere end shopping og fucking

De unge vil have mere end shopping og fucking, siger fremtidsforsker. Hos Ung-Rejs er kultur i Barcelona mere populært end pubcrawl og skumparty.

Vi sponsorer ikke længere reality shows, de unge synes, de stinker, fortæller medejer af Ung-Rejs, der har justeret deres koncept efter målgruppeundersøgelse. (Foto: Lotta Lemche © TV3)

Det er ikke længere bikini fester, shots i store mængder eller kæmpe diskoteker, der lokker unge mennesker ud i verden. De vil møde fremmede kulturer og se mere end blot barstole:

- Det allerværste er åbenbart stive stoddere, sagde de unge piger som var en del af vores målgruppeundersøgelse, forklarer medejer af Ung-Rejs John N. Tobiesen.

Lokale oplevelser

Selskabet kan mærke at de unge rejsende har ændret krav til en god sommerferie med vennerne. Tyrkisk barbering og tapas i Barcelona har væltet skumparty og pubcrawl af banen:

- De lægger stadig vægt på festerne, men de stiller helt klart krav til indhold og oplevelser på en anden måde, forklarer John N. Tobiesen

Selskabet kan samtidig se, at målgruppen har ændret sig. Da festen var i fokus, var tre ud af ti rejsende piger, hvor det nu er syv ud af ti.

Shopping og fucking er yt

Krav til omgivelserne og mere seriøsitet kan fremtidsforsker nikke genkendende til:

- Tidligere unges motto om, at shopping og fucking var det eneste, som kunne få blodet til rulle, er lagt i graven af de nye unge, skriver Marianne Levinsen i et indlæg i JP.

I indlægget beskriver hun en rapport lavet af center for ungdomsforskning.

Den omhandler unge på ungdomsuddannelser og viser, at de er trætte af den lallende sidemand.

Ikke mere Paradise Hotel

At de unge vil mere end blot sjov og ballade kan lavpraktisk ses i Ung-Rejs justeringer. Selskabet sponsorer ikke længere reality shows eksempelvis. De unge vil ikke forbindes med Paradise Hotel længere, lyder det fra medejer af Ung-Rejs John N. Tobiesen:

- Deres vurdering var ikke til at tage fejl af; reality shows stinker, forklarer John N. Tobiesen.

De unge fyre havde også klare holdninger til hvordan man får en god sommerferie:

Scor, slap af

- De har åbenbart opdaget, at det kan have en bagside at gå for meget op i fest og være stangstiv. Man scorer simpelthen ikke, hvis man er for stiv, lød det fra flere af dem, forklarer John N. Tobiesen, grinende og tilføjer: Vi er altså ikke de eneste, der går op i vores målgruppe.

Facebook
Twitter