Unibank skifter i dag navn til Nordea

Unibanks kunder bliver nu kunder i Nordea i stedet for. I dag begynder udskiftning af alle skiltene på Unibanks filialer til nye skilte med Nordea. Logoet med enhjøringen bliver afløst af Nordeas logo.

Unibanks kunder bliver nu kunder i Nordea i stedet for. I dagbegynder udskiftning af alle skiltene på Unibanks filialer til nyeskilte med Nordea. Logoet med enhjøringen bliver afløst af Nordeaslogo.

Alle Unibanks 350 danske filialer får nye facadeskilte i løbetaf de næste fire måneder. Det samme sker i Nordeas 273 filialer iSverige, 195 i Norge og 464 i Finland. Det er i første omgang kundet officielle navn, der bliver ændret.

- Forskellen er, at vi får et fælles navn for hele Norden. Detvigtigste er, at medarbejderne i filialerne er fuldkommen de sammepå mandag, som de var i fredags. Med den lille forskel, at visikkert får lidt flere produkter på hylderne, og når man rejser iNorden, kan vi servicere lidt billigere fra 1. januar, sigerformand for direktionen Per Schütze til Ritzau.

Banken vil ikke oplyse, hvor meget navneskiftet kommer til atkoste, men det bliver et tocifret millionbeløb, og det er mindreend det trecifrede millionbeløb, man havde kalkuleret med.

Navneskiftet forventes ikke at give de store problemer hoskunderne. Unibank har fået foretaget en måling, der viser, at lidtover 80 procent af kunderne og cirka 65 af hele befolkning kenderNordea-navnet.

Navnet er en sammenskrivning af de engelske ord Nordic og Ideas.Det er blandt andet blevet valgt, fordi det er nemt at udtale påengelsk og på de nordiske sprog.

Den populærere reklamekampagnen med Unibankus i Romerriget erogså slut, og det er endnu uvist, om der vil komme flereromerreklamer med slogans som "nixus krejlus."

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk