Vestas-selskab skaber over 400 nye arbejdspladser i Danmark

Klima- og energiministeren glæder sig over, at selskabet søger medarbejdere til fabrikkerne i Lindø og Nakskov.

Der kommer nye job til produktionsmedarbejdere og ingeniører på Fyn og Lolland. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Havvindmølleselskabet MHI Vestas skaber flere end 400 nye arbejdspladser i Danmark til produktionsmedarbejdere og ingeniøre.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Efter at have ansat 100 nye medarbejdere i produktionen på fabrikken i England i november sidste år, retter MHI Vestas nu fokus på produktionen på MHI Vestas fabrikker i Lindø og Nakskov, hvor der skal ansættes yderligere 414 medarbejdere.

Denne ansættelsesbølge, som vil fordoble antallet af ansatte på de to fabrikker, kan ifølge MHI Vestas få betydelig økonomisk indflydelse på Fyn og Lolland.

- MHI Vestas er stolte over at være i stand til at skabe mere end 400 produktionsjob på vores faciliteter, udtaler administrerende direktør i MHI Vestas Jens Tommerup i pressemeddelelsen.

Klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt glæder sig over nyheden, som ifølge ministeren "cementerer Danmarks globale lederskab i vindindustrien".

- En position, som regeringen ønsker at udvide yderligere ved blandt andet at bygge adskillige testlokaliteter for vindenergi til lands og offshore, udtaler ministeren i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk