VIDEO Mistænkt for gigantsvindel holder velgørenhedsmiddag i Dubai

Mens dansk politi jagter de milliarder, Skat er blevet svindlet for, holder hovedmistænkt overdådige fester med mode- og trylleshows.

Han er en af de hovedmistænkte i Danmarkshistoriens største svindelsag. Alligevel lever Sanjay Shah et liv i sus og dus i Dubai.

Det afslører en video, som er blevet optaget, efter at dansk og britisk politi samarbejdede om at ransage flere af hans virksomhedsadresser i London i slutningen af oktober.

Kort forinden havde de ansatte ifølge flere medier fået besked om, at Sanjay Shah ville trække sig fra firmaet Solo Capital af personlige årsager. Og lige siden har det været umuligt at få en kommentar fra ham.

Men nu viser optagelser, at han tilsyneladende ikke holder særlig lav profil.

Gæster ankom i ferrarier

Lørdag den 7. november var han således vært ved en eksklusiv velgørenhedsmiddag i organisationen Autism Rocks, som han selv stiftede i 2014.

”Autism Rocks Diwali Ball Dubai 2015” blev holdt på Armani Hotel, og optagelser fra middagen viser de omkring 350 gæster ankomme i en stribe Ferrarier.

Underholdningen til velgørenhedsmiddagen i Dubai bestod blandt andet af et modeshow med den indiske top-designer Rina Dhaka, trylleshow med magikeren Nio, der var fløjet ind fra London, og koncert med Bollywod-sangeren Sonu Nigam.

Tidligere i år fik Sanjay Shah fløjet rockmusikeren Prince ind til et tilsvarende event, fortæller en af de medvirkende i videoen.

Facebook
Twitter