VIDEO Unikt børnebogsprojekt belønnes med stor investering i ’Løvens Hule’

Helle og Henrik står bag børnebogsprojektet 'Min Bedste Bog' og tirsdag aften lykkedes det dem at gå fra 'Løvens Hule' med en samlet investering på én million kroner.

Programmet ’Løvens Hule’ havde tirsdag aften besøg af Helle og Henrik, der skulle forsøge at overtale programmets fem pengestærke serie-investorer til at investere i deres unikke børnebogsprojekt ’Min Bedste Bog’.

Børnebogsprojektet er håndlavede børnebøger, der på baggrund af oplysninger om ens barn, som man indtaster på en hjemmeside, gør barnet til hovedperson i historierne.

På den baggrund ønskede Helle og Henrik 400.000 kroner for 10 procent af virksomheden, men programmets serie-investorer – ”løverne” – er bekymrede for arbejdsprocessen bag bøgerne, håndtering af store ordre og det økonomiske overblik.

Jeres produkt og jeres produktidé er så stærke, at det faktisk for første gang her i udsendelsesrækken overskygger jeres relativt store mangel på talindsigt og grundlæggende forretningsindsigt, indleder ”løven” Christian Stadil, der er administrerende direktør i Hummel

Alligevel lykkedes det Helle og Henrik med netop Christian Stadil som primus motor at slippe fra ’Løvens Hule’ med en samlet investering på én million kroner fra samtlige fem ”løver” for 50 procent af virksomheden.

Se voteringen blandt de fem ”løver” i videoen i toppen af artiklen, og se hele præsentationen af børnebogsprojektet herunder:

FacebookTwitter