3F til regeringen: Lav finanslov med Enhedslisten

Regeringen bør lave finanslov med Enhedslisten. De ledige har brug for ansvarligt samarbejde. Sådan lyder opfordringen fra 3F til regeringen og dens støtteparti.

Regeringen bør lave finanslov med Enhedslisten. De ledige har brug for ansvarligt samarbejde. Sådan lyder opfordringen fra 3F til regeringen og dens støtteparti.

Regeringen bør lave finanslov med Enhedslisten. De ledige har brug for ansvarligt samarbejde.

Sådan lyder opfordringen fra 3F til regeringen og dens støtteparti. Det skriver Fagbladet 3F.

- Med de meldinger der er kommet fra Enhedslisten i løbet af de seneste dage, vil jeg kraftigt opfordre regeringen til at kigge i den retning. Særligt i spørgsmålet om de lediges vilkår, siger Poul Erik Skov Christensen.

Håber det lykkes

3F' s formand roser Enhedslisten, fordi partiet har valgt en ansvarlig tilgang, når det det gælder forhandlingerne om finansloven, der skal styre dansk økonomi i 2013.

- Derfor håber jeg meget, at det lykkes regeringen og Enhedslisten at finde sammen på dette afgørende punkt, uddyber Poul Erik Skov Christensen.

Her er enighed

Enhedslisten har stillet tre krav, som partiet kalder centrale. Blandt andet en garanti for ledige, der står til at miste deres dagpenge. De skal tilbydes et job. Ellers skal de få lov at beholde deres dagpenge. Og så skal det være lettere at genoptjene ret til dagpenge

Og i disse punkter er fagforbundet enige med Enhedslisten.

Enhedslisten kræver også langt større indsats for grønne job. Det er 3F enig i. 3F kom med forslag til nye investeringer, da regeringen mandag præsenterede sit udspil til finanslov for 2013, skriver Fagbladet 3F.

Facebook
Twitter