Anna Mee Allerslev opgiver injuriesag mod medier

Injuriesagen mod Berlingske og B.T. skulle starte i september, men er droppet uden forklaring.

Anna Mee Allerslev har valgt ikke at gennemføre den varslede injuriesag mod Berlingske og B.T. (Arkivfoto) (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen © Ritzau Scanpix)

Anna Mee Allerslev, tidligere beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, har opgivet en injuriesag mod Berlingske og B.T.

Sagen blev startet i efteråret 2018, da medierne beskrev, hvordan Anna Mee Allerslev havde kommunikeret med forvaltningen i Københavns Kommune via sms om, hvordan et murerfirma, hun selv havde engagementer med, kunne afholde koncerter.

Men sagen er altså nu droppet, selv om den var berammet til september.

- Sagen er hævet, siger Anna Mee Allerslevs advokat til B.T uden at oplyse hvorfor.

I 2017 kom det frem, at Anna Mee Allerslev gratis havde lånt Københavns Rådhus til sin egen bryllupsreception. Det blev stærkt kritiseret, men det viste sig, at politikere havde besluttet, at de gerne måtte låne lokaler gratis.

Efterfølgende kom det dog frem, at Anna Mee Allerslev havde hjulpet Øens Murerfirma, hvis ledelse hun kendte, der også havde stået for en totalrenovering af hendes lejlighed.

Hun havde samtidigt fået stillet gratis lokale til rådighed til sin 30-års fødselsdag af murerfirmaet. Folketingets Ombudsmand har senere konkluderet, at det gjorde hende inhabil og var et brud på forvaltningsloven.

Anna Mee Allerslev trak sig under sagen fra sin post som borgmester, men Berlingske og B.T. blev ved med at skrive om sagen, og derfor anlagde hun sag for injurier.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk