CD-formand skifter til Ny Alliance

CD's formand Bjarne Møgelhøj træder nu ud af partiet og melder sig i stedet ind i Ny Alliance. Møgelhøj mener, at chancerne for at få brudt VKO-flertallet er størst med et parti som Ny Alliance.

Han siger, at det primære mål ikke er at få en plads i Folketinget, men i stedet vil han satse på at få lov til at udvikle politikken. Særligt sygehuspolitikken. (© DR)

CD's formand Bjarne Møgelhøj træder nu ud af partiet og melder sig i stedet ind i Ny Alliance, erfarer Berlingske Tidende.

- Det vigtigste er at få VKO-flertallet brudt. Det har hele tiden været mit mål med CD, men med Ny Alliances opståen er den rolle blevet overtaget af dem. Derfor har jeg anbefalet at lukke CD ned, fortæller Møgelhøj.

MediaLinks:

CD fortsætter

Den anbefaling valgte et flertal blandt de tilbageværende i CDs hovedbestyrelse dog at overhøre. De vil i stedet forsætte kampen for at indhente underskrifter, så de kan blive opstillingsberettiget til Folketinget.

Møgelhøj fortæller, at han er meget på linie med Ny Alliance - dog har han været bekymret for, om partiet ville røre ved boligskatten, men han har nu erfaret, at Ny Alliance ikke har nogen planer i den retning.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:533105ba6187a2034cb2550f