CD støtter Ny Alliance - og lukker

CDs formand Bjarne Møgelhøj kalder det oplagt, at CD samarbejder med Ny Alliance. Det kan betyde at Erhard Jakobsens gamle parti stopper som selvstændigt parti.

Bjarne Møgelhøj, formand for CD, siger til Radioavisen, at CD melder sig ind i Ny Alliance og lukker og slukker for CD. (Foto: Peter Elmholt © Scanpix)

CDs formand Bjarne Møgelhøj har tidligere forsøgt at overtale Naser Khader til at blive formand for CentrumDemokraterne. Nu er han parat til at lægge resterne af CD sammen med Ny Alliance.

- Der er startet et nyt CD med en andet navn, så vi skal selvfølgelig finde ud af at have et samarbejde, siger Bjarne Møgelhøj.Let at overbevise medlemmerneCDs formand har endnu ikke drøftet situationen med sin hovedbestyrelse. Men han mener, at det mest logiske vil være, at de to partier bliver slået sammen.- Jeg vil ønske, at vi snarest finder en model, så vi kan støtte Ny Alliance. Holdningsmæssigt ligger CDs medlemmer meget tæt på det Ny Alliance vil, så jeg tror ikke, at det bliver så svært at overbevise ledelsen og medlemmerne, siger Bjarne Møgelhøj.Det tidligere folketingsmedlem for CD Ebbe Kalnæs har allerede meddelt, at han har meldt sig ind i Ny Alliance. ExternalContent

Facebook
Twitter