Corydon: Bestyrelsen handlede rigtigt

Finansminster Bjarne Corydon maner rygter om magtkampe og vind-strategi i jorden.

BJARNE CORYDON er tilfreds og maner alle spekulationer i jorden

Staten er storauktionær i DONG, og i spidsen for statens finanser står finansminister Bjarne Corydon. Han er tilfreds med DONGs bestyrelse og ikke mindst den beslutning, de tog, da de valgte at afskedige DONG-direktør Anders Eldrup. - På baggrund af undersøgelserne, som er offentliggjort i dag, og den orientering, som forligspartierne i dag har fået, er det min opfattelse, at bestyrelsen har truffet den rigtige og nødvendige beslutning i sagen, og at beslutningen hviler på et ordentligt juridisk grundlag, siger Bjarne Corydon.

Og samtidig maner han også rygterne om, at baggrunden for Anders Eldrup fyring i virkeligheden ikke handlede om de høje lønninger, men om magtkampe og vind-strategi i jorden.

- Jeg har noteret mig, at der fra forskellig side er spekuleret i, om denne sag handler om uenigheder om DONG's fremtidige forretningsstrategier. Jeg er derfor tilfreds med, at bestyrelsen allerede for to uger siden klart tilkendegav, at strategien ikke bliver påvirket af Anders Eldrups fratræden, siger finansministeren.Fritz Schurs rolle i afskedigelsen har også været diskuteret, men det er ikke en diskussion Bjarne Corydon ønsker at deltage.- Jeg har fuld tillid til bestyrelsen i DONG og til deres formand. Jeg synes, det kører, som det skal, og vi træffer beslutninger i regeringen, som vi skal, og jeg lader mig ikke rive med af det, der kører lige i øjeblikket.

Facebook
Twitter