DF-ordfører om K: Minder om et parti i panik før lukketid

Dansk Folkeparti langer kraftigt ud efter De Konservative, der har udtrykt mistillid til miljøminister Eva Kjer Hansen (V).

Panik før lukketid, skriver Hans Christian Skibby (DF) på Twitter, efter at De Konservative har udtrykt mistillid til Eva Kjer Hansen (V). (Foto: Sara Gangsted © Scanpix)

Dansk Folkepartis folketingsmedlem Hans Christian Skibby er ikke just tilfreds med, at De Konservative har udtrykt mistillid til miljøminister Eva Kjer Hansen (V).

- Det konservative Folkeparti minder mest af alt om er parti i kraftig panik før lukketid!..... Dybt useriøse...., skriver han på Twitter:

https://twitter.com/BundgaardSkibby/status/702205112970829824

Også gruppeformand Peter Skaarup (DF) undrer dig over De Konservative:

https://twitter.com/skaarup_df/status/702220883394478081

Dansk Folkeparti har igennem hele forløbet om landbrugspakken bakket op om Eva Kjer Hansen.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har indkaldt til møde med lederne i blå blok klokken 21 for at sikre sig, at der fortsat er flertal bag regeringen.

Sagen kort

  • 14. februar skriver Berlingske, at flere forskere er uenige med regeringen i, at den nye landbrugs- og miljøpakke kommer til at gavne naturen. De anklager regeringen for "kreativ bogføring" og "misinformation".

  • Eksempelvis medtages de senere års opnåede positive miljøeffekter, så regnestykket kommer til at se bedre ud i 2016, når landmændene får lov at bruge mere gylle eller kunstgødning.

  • 15. februar: Under en teknisk gennemgang af landbrugspakken for de blå partier kommer det frem, at pakken samlet set vil betyde en forringelse for miljøet. Det får rød blok til at kræve samme gennemgang.

  • Derfor blev der tirsdag afholdt en høring af forskere og et samråd med miljø- og fødevareministeren. Få timer efter udtrykker De Konservative mistillid til Eva Kjer Hansen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk