DF siger stop til indvandring

DF ønsker helt at stoppe indvandring til Danmark fra ikke-vestlige lande og kalder tilgangen en økonomisk møllesten om halsen.

DF ønsker helt at stoppe indvandring til Danmark fra ikke-vestlige lande og kalder tilgangen en økonomisk møllesten om halsen. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

Dansk Folkeparti ønsker en begrænsning eller et komplet stop for indvandring fra ikke-vestlige lande.

Så klart blev det her til eftermiddag fremlagt af Dansk Folkepartis top ved pressemødet ved Vejle Fjord.

- Det er et emne, der trænger sig på, for samfundet er båret af dem, der kommer ind og betaler skat. Vi har altså nogle grupper, hvis tilgang til det danske samfund er, at man gerne vil modtage, men ikke betaler indover skatten. Et velfærdssamfund kan ikke bestå, hvis der er for mange, der ikke tager de rigtige uddannelser, kommer ud i job og lærer sproget. Hvis vi ser på tallene, på de reelle facts, så må vi erkende, at det er de ikke-vestlige indvandrere, der er udfordringen. Det er dem, der i for lille grad bidrager til vores velfærdssamfund. Vi skal sikre, at vi begrænser, hvis ikke helt stopper, den tilgang vi har til Danmark af ikke-vestlige indvandrere, fordi det er en møllesten om vores økonomi på langt sigt, der er under kraftigt pres på grund af finanskrise og en dårligere konkurrenceevne over for udlandet end tidligere, siger Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Peter Skaarup.

Ikke umuligt scenarie

Dansk Folkeparti har tidligere i sommersæsonen foreslået at skærpe 24-års-reglen til en 28-års-regel, men på pressemødet i dag på partiets sommergruppemøde blev der sat mere bramfrie ord på.

- Når vi siger, som vi gør, gør vi det ikke bare for stramme. Vi gør det, fordi at det ikke går, at så mange af ikke-vestlig herkomst ikke bidrager positivt til det danske samfund, siger Peter Skaarup, der også er DF's næstformand. For Dansk Folkepartis partileder, Pia Kjærsgaard, er forslaget ikke umuligt at få realiseret i praksis.

- Regeringen har et udmærket samarbejde med Dansk Folkeparti, så jeg mener ikke, at de bør være afvisende over for det, vi kommer med, siger Pia Kjærsgaard og fortsætter.

- Man er nødt til som politisk parti at komme med forslag, som man mener, er godt for det danske samfund, og det er sådan set bare det, Dansk Folkeparti forsøger. Det er et område, der i den grad vil blive debatteret og som vil give Dansk Folkeparti vind i sejlene.

Facebook
Twitter