DF står bag alternativt klimatopmøde

Dansk Folkeparti vil arrangere en alternativ klimakonference i København. DF vil give plads til eksperter, som føler sig tilsidesat.

Der er mange grunde til klimaforandringerne. Blandt andet er der forskning, der viser, at solens magnetfelt har stor betydning, siger DF's Morten Messerschmidt. (© NASA)

Dansk Folkeparti vil arrangere en alternativ klimakonference i København, skriver Berlingske Tidende.

Her skal nogle af de eksperter, som føler sig tilsidesat og overhørt i klimadebatten, have lov at lufte deres ideer.

Solens magnetfelt

- Der er mange grunde til klimaforandringerne. Blandt andet er der forskning, der viser, at solens magnetfelt har stor betydning. Men den forskning bliver slet ikke taget med, når FN's klimapanel udarbejder de rapporter, som kommer til at ligge til grund for en aftale i København, siger Morten Messerschmidt, medlem af EU-Parlamentsmedlem for DF.

- Vi er skeptiske over for den ensidighed, der er i debatten, siger Morten Messerschmidt skal være ordstyrer ved det alternative topmøde.

Foregår i Landstingssalen

- Alternative teorier kommer ikke frem, forskere kan ikke få deres artikler offentliggjort eller finde finansiering, og deres synspunkter bliver undertrykt. Det er usundt, og regeringen er en del af det establishment, der monopoliserer klimadebatten, siger Morten Messerschmidt.

Han håber, at verdenspressen vil komme til konferencen, der skal foregå i Landstingssalen på Christiansborg.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk