DF-top banker Frevert på plads

Louise Frevert trækker sine anti-muslimske udtalelser tilbage. Det sker, efter hun her til morgen modtog en opsang fra Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup.

Peter Skaarup tager afstand fra partifællen Louise Freverts anti-muslimske udtalelser. Og nu vil hun heller ikke længere selv stå ved sine artikler.

Louise Frevert trækker nu sine udtalelser om muslimer tilbage. Det sker efter hun her til morgen modtog en regulær opsang fra toppen i Dansk Folkeparti. I en yderst kortfattet pressemeddelelse skriver Louise Frevert:

"Jeg kan godt forstå, at disse artikler har vakt forargelse. Det har bestemt ikke været meningen, og jeg beklager. Jeg vil nu drage omsorg for at indholdet bliver fjernet fra min hjemmeside."

Kovendingen kommer efter partiets næstformand Peter Skaarup her til morgen lagde luft til Frevert:

- Jeg betragter det her som en svipser, og det er ikke udtryk for partiets politik. Det er ikke det Louise Frevert går til valg på, og udtalelserne bliver fjernet fra hendes hjemmeside, lød det fra Peter Skaarup i Radioavisen.

Ingen undskyldning til muslimer

De danske muslimer skal dog ikke regne med en undskyldning fra Dansk Folkeparti, men Peter Skaarup beklager Freverts udtalelser:

- Jeg kan godt forstå, at der er nogen, der føler sig gået for nær med de her udtalelser på Freverts hjemmeside. Det er også derfor, vi nu klart slår fast, at det her ikke er partiets politik, siger Peter Skaarup.

Louise Frevert skrev blandt andet på sin hjemmeside, at unge muslimske mænd mener, at det er deres ret at voldtage danske kvinder og slå danske borgere ned for fode. Derudover har hun sammenlignet muslimer med kræftceller, der kun kan behandles med strålebehandling eller bortoperation. Udtalelserne er nu fjernet fra Louise Freverts hjemmeside.

Flash