DFU-formand angriber Fogh

Det var en "klokkeklar overreaktion", at statsminister Anders Fogh Rasmussen i går tog skarp afstand fra, at medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom tegnede billeder af profeten Muhammed ved deres sommerfest.

På DFU's sommerlejr tegnede flere deltagere profeten Muhammed. (Foto: © scanpix, Scanpix)

Statsminister Anders Fogh Rasmussen ligger "på maven for muslimske ekstremister", mener Kenneth Kristensen, som er formand for Dansk Folkepartis Ungdom (DFU).

Statsministerens reaktion på DFU'ernes Muhammed-tegninger kun har gavnet Det Muslimske Broderskab, som støtter Hamas og Hizbollah, skriver Kenneth Kristensen i DFU's ugebrev.

DFU: Fogh er en tøsedreng

Kenneth Kristensen er "dybt, dybt skuffet" over statsministerens reaktion.

- Anders Fogh Rasmussen er en tøsedreng, der på trods af, at han dagligt er omgivet af livvagter, åbenbart gør alt, hvad han kan, for at tækkes muslimske ekstremister, siger Kenneth Kristensen.

Fogh: Uacceptabel opførsel

Statsministeren tog i går skarp afstand fra DFU'ernes opførsel på deres sommerlejr.

- Der er tale om en uacceptabel opførsel fra en lille gruppe unge mennesker. Deres smagløse optræden repræsenterer på ingen måde det danske folks eller unge danskeres syn på muslimer eller islam, sagde statsministeren i en skriftlig udtalelse til Ritzau.

DFU: Vi er i livsfare

Samtidig beskylder Kenneth Kristensen multikunstneren Martin Rosengaard Knudsen for at bringe DFU'erne i livsfare ved at offentliggøre sin video fra deres lukkede fest.

- Det er forkasteligt og uanstændigt, at Martin Knudsen på den måde har bragt medlemmer af DFU i livsfare, siger han.

DFU's formand kalder sine medlemmers happening "dum og upassende", men deltagerne er straffet nok for at have deltaget i udskejelserne, mener Kenneth Kristensen.