DIN MENING: Er det fattiges egen skyld de ikke har råd til gaver?

Det er forældrenes eget ansvar, hvis de ikke har råd til at holde en god jul med gaver og mad for deres børn. Det argumenterer Simon Emil Ammitzbøll for.

- Hvis du bruger dine penge på smøger, hundemad, og hvad ved jeg - i stedet for at sørge for, at dit budget hænger sammen, så du kan sørge for at tage dig af dine børn. Så synes jeg, du har et moralsk problem som voksen, siger Simon Emil Ammitzbøll (© DR)

Det er forældrenes eget ansvar, hvis de ikke har råd til at holde en god jul med gaver og mad for deres børn. Det argumenterede Simon Emil Ammitzbøll for i går aftes i Debatten på DR2.

Og selvom han ikke afviser, at der findes fattige i Danmark, så mener han, at langt de fleste slet ikke er fattige, men bare rigtig dårlige til at forvalte de penge, de har:

- Hvis du bruger dine penge på smøger, hundemad, og hvad ved jeg - i stedet for at sørge for, at dit budget hænger sammen, så du kan sørge for at tage dig af dine børn. Så synes jeg, du har et moralsk problem som voksen.

Hvad er din mening? Er du enig med Simon Emil Ammitzbøll i at de fleste er dårlige til at forvalte deres penge - og det er derfor de ikke har penge til gaver til deres børn?