Bingo, kandidattest og live musik: Så er P3's valgbar åben

P3 er rykket til Odense for at få endnu flere unge til at tage stilling til, hvad de skal stemme.

Måske skal Alex Vargas også tage kandidattesten? I hvert fald kommer han til Odsense for at sætte gang i P3's valgbar.

Hvis du er i nærheden af Brandts Klædefabrik i Odense i dag, og du stadig er i tvivl om, hvad du skal stemme, så kig lige forbi.

Klokken 14 står Esben Bjerre klar i sin politiske pølsevogn for at lange spørgsmål om SU, normering i vuggestuer og dage uden kød i institutionerne over disken.

Spørgsmålene skal gøre dig klogere på, hvad du vil stemme ved folketingsvalget den 5. juni. Det er DR's kandidattest i pølsevognsformat. Bare uden pølser, men med politik.

- Man kan ikke brevstemme til valgbaren. Man kan i stedet få hjælp til at engagere sig i valget, samtidig med at man hygger sig over en øl eller en kaffe - og til fed live radio og live musik - sammen med P3’s værter og ens andre venner, siger Tine Maria Borresø, der er redaktionschef på P3.

Hvad vil du helst?

Danskerbingo, Curlingklubben, Toft & Co. og Pelle Peters Panel er også rykket til Odense.

Med i P3-karavanen er den danske musiker Alex Vargas, der optræder live i Pelle Peters Panel.

- Når P3 rykker ud til danskerne, så er det fordi vi gerne vil hjælpe dem til at tage stilling til, hvad de vil stemme til folketingsvalget: Hvad vil du helst? Lade andre bestemme over dit liv eller selv tage stilling? Du bestemmer, siger Tine Maria Borresø.

Om en uge rykker P3's valgbar til Aalborg. Det bliver dog uden pølsevognen og Pelle Peter, og med Mads Langer og Karl William i stedet for Alex Vargas.

Dagens program i Odense:

  • Kl. 09:00-12:00: Danskerbingo

  • Kl. 12:00 -14:00: Pelle Peters Panel – med Alex Vargas, som spiller et par numre live

  • Kl. 14:00-16:00: Curlingklubben

  • Kl. 16:00-18:00: Toft & Co. med Issa Jeppesen

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter