Kandidat

Billede af Søren Pape Poulsen, opstillet i Vestjyllands Storkreds for Konservative

Søren Pape Poulsen

Konservative

Vestjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Styr på dansk økonomi: 1. Vi skal have styr på dansk økonomi. I en tid med rekordhøj inflation og historisk mangel på arbejdskraft, er det vigtigere end nogensinde før. Pengene skal tjenes, før de kan bruges. Og så skal de også bruges klogt. Men når danskerne må vende hver en krone, skal den offentlige sektor ikke vokse uhæmmet. Og så vil vi lade en helt almindelig dansk familie beholde mere end 11.000 kr.

  • 2

    Et stærkere sundhedsvæsen og en mere værdig ældrepleje: 2. Vi vil bruge markant flere penge på sundhed og ældre. Både fordi der kommer flere ældre, men også fordi kvaliteten ikke altid er høj nok i dag. For at sikre den kvalitet er det afgørende, at der er sundhedspersonale nok. Vi har allerede stillet forslag, der sikrer flere læger, psykiatere og jordemødre. Og så har vi stillet forslag, der sikrer mere frit valg og værdighed i ældreplejen.

  • 3

    En stram udlændingepolitik: 3. Der skal være respekt for vores fælles regler og værdier i Danmark. Det kræver også en stram udlændingepolitik. Udlændinge fylder fortsat alt for meget i kriminalitesstatistikkerne. Der er også alt for mange, der ikke har et arbejde. Derfor skal vi tilbage til den konsekvente udlændingepolitik, hvor vi ikke hæver ydelserne for arbejdsløse indvandrere, som den nuværende regering har gjort.

Om Søren Pape Poulsen

Bopæl
Viborg
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier