Kandidat

Billede af Niels Flemming Hansen, opstillet i Sydjyllands Storkreds for Konservative

Niels Flemming Hansen

Konservative

Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Frit valg mellem det private og offentlige: En til hver tid siddende regering skal ikke bestemme over familiens valg af institution, skole, gymnasie, plejehjem osv. Konkurrence giver øget livskvalitet. Derfor vil jeg arbejde for, at det til enhver tid skal væremuligt at træffe det frie valg gennem HELE livet uanset hvor i landet du bor. Vi skal frit kunne vælge mellem det private, og det offentlige eller en kombination.

  • 2

    Det skal altid kunne betale sig at arbejde.: Som erhvervsdrivende i Syddanmark ved jeg, at en tung skattebyrde spænder ben for flid og motivation. Vi skal belønne– ikke straffe – de danskere, der går påarbejde og bidrager til fælleskassen. derfor skal vi tilbage rulle regeringens seneste tiltag om at give 5000 ekstra om måneden i kontanthjælp. det må altid handle om at tiden hvor man er ledig, bliver så kort som muligt.

  • 3

    Hjælp og omsorg, på dine vilkår: Du skal føle dig tryg. Derfor skal vores sundhedsvæsen komme i verdensklasse. Personalet skal have bedretid til dig, og der skal være praktiserende læger nok – også i Syddanmark. For mig er det vigtigt, at du kan få den alderdom, som du ønsker. Du skal selv kunne bestemme, hvem der kommer og gør rent i dit hjem og leverer pleje. Derudover vil jeg sikre flere friplejehjem i hele syddanmark

Om Niels Flemming Hansen

Uddannelse
Gymnasial uddannelse
Bopæl
Vejle Øst
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier