Kandidat

Billede af Mette Thiesen, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Nye Borgerlige

Mette Thiesen

Nye Borgerlige

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Udlændingepolitikken skal løses fra bunden: I Danmark skal udlændingepolitikken først og fremmest være til gavn for danskerne, men en løsningsorienteret udlændingepolitik som Nye Borgerliges vil også være til gavn for de produktive og tilpasningsdygtige udlændinge, der kommer hertil for at bidrage positivt. Det skal være slut med lappeløsninger. Problemerne skal løses nu, så vi kan viderelevere et friere, rigere og tryggere samfund.

  • 2

    Det skal være billigere og lettere at være dansker: Priserne stiger, og regningerne bliver større, mens politikerne i et stort omfang fråser videre med de penge, vi betaler i skat. Det går ud over kvaliteten af kernevelfærden og danskerne, som tvinges til at betale en langt højere skat end nødvendigt. Vi skal en anden vej med lavere skatter og afgifter, enklere regler, færre love, mere frihed, flere frie valg og bedre kernevelfærd.

  • 3

    Luk jobcentrene: Der skal sættes en stopper for, at udsatte, syge og nedslidte danskere pines og plages på de kommunale jobcentre. Er man for udsat, syg eller nedslidt til at arbejde, skal man ikke piskes rundt i systemet. Så skal man have hjælp ved at få tildelt en midlertidig eller permanent førtidspension på baggrund af en lægefaglig vurdering.

Om Mette Thiesen

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Hillerød
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier