Kandidat

Billede af Peter Seier Christensen, opstillet i Sjællands Storkreds for Nye Borgerlige

Peter Seier Christensen

Nye Borgerlige

Sjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Udlændingepolitik: Indvandring fra muslimske lande under dække af asyl har gjort umådelig skade på det danske samfund. Et totalt asylstop nu er første skridt til at bremse skaden. Muligheden for at søge asyl i Danmark skal stoppes. Udlændinge skal forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

  • 2

    Decentralisering: Danmark er trukket skævt på grund af de mange centraliserende reformer, der er gennemført de seneste 20-30 år. Reformer der har trukket jobs, liv og økonomi ud af de små samfund. Den udvikling skal vendes, så livet kan leves i alle egne af Danmark. Den ødelæggende centralisering, der har flyttet offentlige ressourcer og beslutninger væk fra de mindre byer og ind mod hovedstaden, skal brydes.

  • 3

    Forsvarspolitik: Vi skal tage vores forsvar seriøst. Danmark er af Nato, men Danmark skal ikke være et andenrangs medlem, der ikke betaler og bidrager i det omfang, som er aftalt. Danmark skal opfylde den vedtagne Nato målsætning om, at alle medlemslande hæver egne forsvarsbudgetter til 2 procent af landets BNP. Det øgede forsvarsbudget skal anvendes på at styrke forsvaret af Danmarks territorium.

Om Peter Seier Christensen

Uddannelse
Ph.d.-uddannelse
Bopæl
Værløse
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier