Kandidat

Billede af Lars Boje Mathiesen, opstillet i Østjyllands Storkreds for Nye Borgerlige

Lars Boje Mathiesen

Nye Borgerlige

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Danskerne skal bestemme mere - Politikerne mindre.: Politikernes trang til at detailstyre borgernes tilværelse har taget overhånd. Det har skabt et designer samfund, hvor individets frihedsrettigheder er under pres. Jeg kalder det for lommepenge samfundet. Du skal aflevere dine penge og dine handlemuligheder, og til gengæld lover politikerne, at du ikke behøver at tænke selv mere. Det skaber en klientliggørelse og umyndiggørelse af befolkningen.

  • 2

    Bedre og billigere biler og MC.: Der er ingen gyldig grund til at danske børnefamilier skal køre i dårligere biler end svenske og tyske familier. Derfor skal bilbeskatningen ændres. Registreringsafgiften skal afskaffes. Benzin, diesel og el-afgiften skal fjernes. Der skal indføres en ensartet årlig ejerafgift pr. bil, så det ikke længere er politikerne der via afgifter bestemmer hvilken bil du skal have, men dit behov og økonomi.

  • 3

    Udvisning af kriminelle udlændinge: Skiftende regeringer har lovet danskerne at gøre noget ved det, men der render stadig seriekriminelle udlændinge frit rundt i Danmark. Det skal stoppes. Det skal løses én gang for alle. Jeg kan ikke forsvare at en kvinde skal kunne se sin udenlandske voldtægtsmand går frit rundt i Danmark. De skal udvises konsekvent og efter første dom. Og det kan faktisk gøres uden at træde ud af konventioner.

Om Lars Boje Mathiesen

Bopæl
Harlev J
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier