Kandidat

Billede af Mikkel Bjørn, opstillet i Fyns Storkreds for Nye Borgerlige

Mikkel Bjørn

Nye Borgerlige

Fyns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Udlændingepolitikken skal løses fra bunden: Politikerne har igennem mange år forsøgt at reparere på den skade, som den lempelige udlændingepolitik har påført det danske samfund. De har kaldt det stramninger. Men problemerne er ikke blevet løst. De er kun blevet lappet på. Det er tid til at tage fat om nældens rod. Vi skal have et totalt asylstop, udlændinge her i landet skal forsørge sig selv og kriminelle udlændinge skal udvises.

  • 2

    Mere frihed tilbage til danskerne - over eget liv & egne penge: Danskerne skal ikke leve i et af de mest gennemregulerede samfund i verden - med daglige begrænsninger i form af regulering og kontrol. Vi skal decentralisere og fokusere den offentlige service på kerneopgaver. Vi skal styrke civilsamfundet og nærdemokratiet. Skatter og afgifter skal sænkes. Vi skal med andre ord bestemme mere over vores eget liv og vores egne penge.

  • 3

    Kulturarv og dannelse i højsædet - også på Fyn!: Danmark er et gammelt land med en 1.000-årig historie. Vi har derfor rigtig meget, vi skal passe på og værne om. Desværre ser vi rigtig mange steder, hvor kulturarven ikke prioriteres tilstrækkeligt. Slotte og ruiner, der forfalder. Nationalklenodier, der opmagasineres. Altimens vi bruger milliarder på gøgl og pjat ude i kommunerne. Milliarder på DR i staten. Det er en helt gal prioritering.

Om Mikkel Bjørn

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier