Kandidat

Billede af Katrine Robsøe, opstillet i Østjyllands Storkreds for Radikale

Katrine Robsøe

Radikale

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Red vores uddannelser: Tusindvis af uddannelsespladser lukker, og det får karakterpresset til at stige. Flere taler om at gøre uddannelser kortere og skære i SU’en. Men det er den helt forkerte vej at gå. For vi skal ikke skære eller spare. Vi skal investere og bygge stærkere. Skabe flere uddannelsesmuligheder for alle. Jeg kæmper for flere og bedre uddannelser til gavn for de unge og for hele vores samfund.

  • 2

    110% Grønt Danmark: Vi må ikke sende regningen for klimakrisen videre til næste generation – vi skal handle nu, så Danmark fra 2040 er 110 % grønt. Vi skal have fuld fart på opsætningen af vind- og solenergi og de mest klimabelastende landbrugsjorde skal tages ud. Vi skal investere i alt fra træer til højteknologisk CO2-lagring og Power-to-X. Vi skal gå forrest, så vi bidrager positivt til en grønnere verden.

  • 3

    Trivselskrisen skal vendes: Alt for mange børn og unge har det skidt. Presset stiger og undersøgelser viser, at trivslen går den helt forkerte vej. Det skal vi have vendt. Vi skal investere i en bedre psykiatri, så vi kan hjælpe dem, der er hårdest ramt. Og vi skal forebygge og sikre mindre pres på alle unge med bl.a. en ny karakterskala, nyt optagelsessystem og en trivselskommission, der kan sikre, at ingen bliver overset.

Om Katrine Robsøe

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Aarhus C
Valgt første gang
Folketingsvalg 2019
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier