Kandidat

Billede af Martin Lidegaard, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Radikale

Martin Lidegaard

Radikale

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Klima: Jeg gik ind i politik på grund af klimaet og har været drivende i alle større grønne forlig af betydning siden 2001. Når jeg opfatter klimaet som den største opgave af alle for min generation af politikere, skyldes det i al enkelthed, at vi er den sidste, der kan nå det. Vi er kommet langt i Danmark, og det er jeg stolt af, men nu er det tid til at fuldføre den grønne omstilling.

  • 2

    Børn og unges trivsel: Det er måske vor tids største paradoks, at vi aldrig har været rigere, mens vores børn tilsyneladende aldrig har haft det dårligere. Jeg ønsker at allokere flere ressourcer til det, som vi ved virker: Nærvær i tidlige og forebyggende indsatser. Derudover ønsker jeg at fjerne overflødige regler og test, så pædagoger og lærere kan bruge deres tid på børnene og de unge i stedet for på bureaukrati.

  • 3

    Et stærkere Europa: Vi er på vej ind i en ny verdensorden, og her opfatter jeg EU og Europa som den stærkeste garant for fred, velstand, demokrati, en værdig flygtningepolitik og en ambitiøs klimapolitik. Derfor kæmper jeg for et fuldtonet dansk engagement i EU og for et stærkere EU i FN og NATO.

Om Martin Lidegaard

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Brønshøj
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007
Sociale medier