Kandidat

Billede af Pelle Dragsted, opstillet i Københavns Storkreds for Enhedslisten

Pelle Dragsted

Enhedslisten

Københavns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Klimaet først: De fleste politiske kampe kan bevæge sig frem og tilbage. Fx kan uligheden stige nogle år, og så kan vi kæmpe den ned igen. Med klimaet er forandringerne uigenkaldelige. Det er vores generationer - os der lever lige nu - der har sidste chance for at få stoppet klimaforandringerne. Det føler jeg som en stærk forpligtelse, som ikke kan svigtes.

  • 2

    Ulighed er gift for vores samfund: I Danmark er de økonomiske skel mellem mennesker blevet større og større. En lille elite i toppen er økonomisk stukket helt af. Samtidig presser de stigende priser mennesker med lave indkomster virkelig hårdt. I Enhedslisten vil vi bekæmpe uligheden ved at beskatte store formuer og meget høje indkomster, og give skattelettelser til lavtlønnede, pensionister og andre der er pressede af inflationen.

  • 3

    Tryghed om boligen - også for lejere: Over en million danskere er lejere hos private udlejere. I de seneste år er huslejen steget massivt, og nu er lejerne truet af nye huslejestigninger, hvis regeringsmagten skifter. I Enhedslisten vil vi sætte loft over lejen og sikre tryghed om boligen - også for dem der bor til leje.

Om Pelle Dragsted

Bopæl
Frb C
Sociale medier