Kandidat

Billede af Lars-Christian Brask, opstillet i Sjællands Storkreds for Liberal Alliance

Lars-Christian Brask

Liberal Alliance

Sjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Vækst, velstand og velfærd: Jeg vil promovere et samfund i fremdrift. Jeg er ikke bange for at kalde det vækst. Vækst, der skaber jobs (skatteindtægter til vores fællesskab) og vinder markedsandele, så vi får råd til at udvikle os som samfund. Virkelyst, indsats og initiativ skal belønnes. Fradrag på 7000kr/md til alle i arbejde skal indføres. Selvstændige og deres ansatte er en forsømt gruppe. det skal der rettes op på.

  • 2

    Produktivt samfund med færre regler: Jeg vil udvikle vores samfund ved fokus på produktivitet, det skaber mere indkomst til kernevelfærden. Det betyder bl.a. færre regler (1 regel ind, 2 regler ud) og forenkling af love, reguleringer og direktiver. Vi skal blande os mindre i dit liv. Du skal ikke glemme de svageste i samfundet, sundhedsvæsenet, sikkerhed og uddannelse, så det er frihed med ansvar, men du styrer bedst dit eget liv.

  • 3

    Alle er noget, alle kan bidrage og alle er en ressource: Jeg tror, at alle i Danmark er en ressource og har noget at bidrage med. Det skal vi sætte fokus på, kultivere og fremme. Vi kan alle bidrage og alle skal være med på holdet.

Om Lars-Christian Brask

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Roskilde
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier