Kandidat

Billede af Henrik Dahl, opstillet i Sydjyllands Storkreds for Liberal Alliance

Henrik Dahl

Liberal Alliance

Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Nødvendig kritik af wokeness og pseudoforskning: Jeg har sat krænkelsesdebatten på dagsordenen. Vi skal ikke lade en lille minoritet begrænse vores ytringsfrihed, ødelægge kvindesporten eller nedbryde eksisterende normer og regler. Bevægelsen har også ramt forskningens verden med fokus på verdensmål frem for undervisning og en voksende ikke-videnskabelig metode.

  • 2

    Mere valgfrihed i uddannelsessystemet: Jeg er stor modstander af at tvangsomfordele af gymnasieelever og forringede vilkår for fri- og privatskolerne. Dog er det præcis hvad der røde flertal vedtager. Da Liberal Alliance havde undervisningsministerposten var der fokus på frihed. Din stemme betyder derfor noget.

  • 3

    Sunde borgerlige principper: Jeg arbejder dagligt for en stram udlændingepolitik, bedre vilkår for erhvervslivet, kvalitetsuddannelse, retssikkerhed, mere frihed til borgerne og mindre tvang fra staten. Skatter og afgifter skal ned sammen med bureaukratiet. Klimakrisen kan løses helt uden at vi behøver skræmme vores børn. Derudover har vi en konkret 2035-plan der viser, hvor vi sænker skatten, øger friheden og skære i staten.

Om Henrik Dahl

Uddannelse
Ph.d.-uddannelse
Bopæl
Ribe
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier