Kandidat

Billede af Jens Meilvang, opstillet i Østjyllands Storkreds for Liberal Alliance

Jens Meilvang

Liberal Alliance

Østjyllands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    God og omsorgsfuld ældrepleje: Vores ældrepleje skal være hjertelig og fokuseret på de ældres individuelle behov i Danmark. Til at sikre dette skal vi skabe flere varme hænder gennem mindre kontrol og mere frihed til vores ansatte. Bureaukrati og unødig kontrol skal erstattes af tillid og frihed til vores ansatte. Vi skal ikke placere de ældre i kasser og regneark, men se hver enkelt som en borger med ret til forskellighed

  • 2

    Lavere skat for alle i Danmark: Skattetrykket er nu blevet så højt, at det er til skade for både den enkelte borger og hele samfundet. De høje skatter mindsker danskernes frihed, fordi man kun må beholde en meget lille del af sin indkomst. Det betyder færre penge til forbrug, ferie og fritid, fordi vi skal finansiere en offentlig sektor, der er blevet alt for stor og ineffektiv.

  • 3

    Bedre infrastruktur i Østjylland!: Det er på tide at hele E45 bliver opgraderet. Hver dag bruger rigtig mange Østjyder deres tid på at holde i kø bare fordi de skal passe deres arbejde, tid som aldrig kommer igen - som kunne være brugt sammen med familie eller på arbejde. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke én gang for alle laver de investeringer, der skal til, for at tilpasse vores veje til den trafikmængde der nu engang er.

Om Jens Meilvang

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Auning
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2019
Sociale medier