Kandidat

Billede af Ole Birk Olesen, opstillet i Københavns Storkreds for Liberal Alliance

Ole Birk Olesen

Liberal Alliance

Københavns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Et nyt politisk lederskab af Danmark: Det politiske lederskab, som Mette Frederiksen har stået for, skal have en ende. Vi har brug for et lederskab, som sætter saglighed, troværdighed og langsigtet ansvarlighed over magt og spin. Og et lederskab som vil samle Danmark fremfor at ville have Jensens stemme ved at tryne Petersen.

  • 2

    En økonomisk politik baseret på fornuft: Det kan nogen gange kræve noget af politikere at forklare, hvorfor en økonomisk politik på langt sigt gavner landet mere end en anden. Det kan være nemmere bare at gøre det, som føles godt på kort sigt, selvom man ved, at det ikke gør gavn på langt sigt. Hvis man vil lede et land, skal man være villig til at forklare, at reformer, som øger lysten til at arbejde, gør vores land bedre.

  • 3

    Vi skal have mere vild natur: Vi er begyndt at etablere naturnationalparker på under 1 pct. af Danmarks areal, men Naturstyrelsen råder faktisk over hele 5 pct. af Danmarks areal. Alle Naturstyrelsens arealer skal bringes i spil til natur. Danmark skal bidrage meget mere til klodens artsrigdom, end vi gør i dag. Det er ikke godt nok at sige, at det er andre lande, som skal gøre det.

Om Ole Birk Olesen

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
København V
Valgt første gang
Folketingsvalg 2011
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2011
Sociale medier