Kandidat

Billede af Alexander Ryle, opstillet i Københavns Storkreds for Liberal Alliance

Alexander Ryle

Liberal Alliance

Københavns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Frihed til forskellighed: Uanset om det gælder valg af gymnasium, velfærdsydelser eller hvad vi ønsker at ryge og drikke, bør det være op til os selv at træffe vores egne valg i livet. Den socialdemokratiske forbudspolitik fratager os friheden til at være forskellige, og selv bestemme hvordan vi ønsker at leve vores liv. Jeg er tilhænger at et frit samfund, hvor man kan gøre, hvad man vil, så længe man ikke skader andre.

  • 2

    Et opgør med provinspopulismen: Politikerne står i kø for at bestikke provinsen og tale dårligt om hovedstaden. Nedlæggelse af studiepladser, udflytningen af arbejdspladser og kommunal udligning er blot få eksempler. Københavnerne skal selv finansiere udvidelsen af metronettet, en havnetunnel og fremtidssikring af byen, mens motorveje og skinner i resten af landet betales af staten. Jeg ønsker et større fokus på hovedstaden.

  • 3

    En klimapolitisk strategi renset for symbolpolitik: Dansk klimapolitik er præget af symbolpolitiske og dyre løsninger. Vi bør i stedet reducere 100% af vores CO2-udledning med internationalt udsyn, sætte turbo på omstillingen til el, undersøge mulighederne for kernekraft og 17-doble havvindmøller uden statsstøtte. Den grønne fremtid venter, hvis vi tør være visionære og fokusere på effektive løsninger.

Om Alexander Ryle

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
København S
Sociale medier