Kandidat

Billede af Steffen Frølund, opstillet i Nordsjællands Storkreds for Liberal Alliance

Steffen Frølund

Liberal Alliance

Nordsjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Fremtidsoptimisme: Verden har oplevet en fantastisk positiv udvikling med vækst, velstand og levestandarder de sidste 150 år. De bagvedliggende faktorer skal vi passe på og lade blomstre, for så kan vi tilbyde vores børnebørn lige så flotte kvantespring som vi selv har oplevet siden vores bedsteforældre. Det eneste vi skal bruge, er økonomisk frihed, retsstat og den videnskabelig metode, så ruller vækstmotoren.

  • 2

    Rationelt grøn: Med mine årelange erfaring fra grønne teknologivirksomheder, står jeg for en teknologi-agnostisk klimapolitik, flade ensartede CO2 afgifter, deregulerede finansmarkeder og en optimistisk ikke-dommedagsprofetisk tilgang. Det inkluderer blandt andet at standse pick-the-winners planøkonomi og sætte markedskræfter i gang med at innovere os ud af udfordringerne.

  • 3

    Friere teknologi, startups og erhvervsliv.: Vi bliver alle rigere og får bedre liv når vores teknologiudvikling fungerer, når selskaberne kan vokse og når startups kan udfordre status quo. Vi skal både sikre fri konkurrence, lave entry-barrierer, deregulering og lavere skat på produktive indsatser, så incitamenterne til at skabe udvides.

Om Steffen Frølund

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Bopæl
Vedbæk
Sociale medier