Kandidat

Billede af Jacob Mark, opstillet i Sjællands Storkreds for SF

Jacob Mark

SF

Sjællands Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Giv vores børn og unge mere ro på: Giv vores børn ro på. Alt for mange børn i Danmark mistrives og har det skidt i dagligdagen. Alle børn fortjener et godt liv uden bekymringer. Derfor kæmper jeg for: - Flere uddannede voksne i vuggestuerne, børnehaverne, SFO’erne, klubberne og skolerne. - Alle børn skal vokse op i et liv uden fattigdom - Stop tvangsinklusion af børn i folkeskolen – og hurtig hjælp til alle børn, der har brug for

  • 2

    Mere tid og bedre løn til vores offentligt ansatte!: I årevis er lønningerne sakket bag ud hos mange af de faggrupper som hver dag gør så stor en forskel for os alle sammen. Samtidig har man skåret ned på sygehusene, daginstitutionerne, skolerne, i ældreplejen, så de ansatte hele tiden må løbe hurtigere og hurtigere. Der er brug for bedre lønninger og bedre arbejdsvilkår!

  • 3

    Afskaf ministerpensionerne og indfør ret til gratis tandlæge: Det er to forskellige ting - men da jeg kun havde en mærkesag mere måtte jeg nævne to, da det er et eksempel på et sted, hvor man kan spare og et sted hvor man skal bruge penge i fremtiden. I fremtiden skal politikernes pensionsvilkår normaliseres, så de er ligesom på arbejdsmarkedet. Og så skal man beslutte gradvist at investere i en gratis tandpleje, så færre og færre behøver at betale for det.

Om Jacob Mark

Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Bopæl
Holbæk
Valgt første gang
Folketingsvalg 2015
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2015
Sociale medier