Kandidat

Billede af Karsten Hønge, opstillet i Fyns Storkreds for SF

Karsten Hønge

SF

Fyns Storkreds

Mærkesager

  • 1

    Alle skal trygt gennem krisen med inflation og høje priser på energi: Familier med almindelige indkomster, pensionister, modtagere af kontanthjælp, dagpenge eller SU er utrygge ved de stigende priser. Vi kan klare krisen ved at stå sammen, og række skal have en hjælpende hånd til de, som er hårdest ramt.

  • 2

    Uddannelse og jobs til alle: 76.000 unge mellem 15 og 29 år har ingen uddannelse, er ikke i gang med en, og har heller ikke et job. Over 20.000 mennesker over 50 år søger arbejde, 49.000 mennesker med handicap vil gerne bidrage med arbejdstimer. Der er mange mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, som vi skal byde indenfor. Det er NU vil skal skabe et nyt inkluderende arbejdsmarked med et sikkert arbejdsmiljø.

  • 3

    Klima, miljø og natur: Danmark skal have høje ambitioner i kampen med klimaforandringerne, og i arbejdet for et bedre miljø med flere skove og naturnationalparker. Den grønne omstilling kræver flere "sorte hænder" med en håndværkeruddannelse, og derfor skal vi styrke erhvervsuddannelserne, og have langt mere voksen- og efteruddannelse.

Om Karsten Hønge

Uddannelse
Erhvervsuddannelse
Bopæl
Odense NV
Valgt første gang
Folketingsvalg 2007
Stillede op første gang
Folketingsvalg 2007